BHUTI urban retreat - interior design by Caulder Moore 1.jpg

How to discover the Bhuti that lies within

We designed the interior for Bhuti a new eco wellbeing escape in Richmond, from the team behind the luxury boutique hotel The Bingham. The 4,500 sq ft space has six treatment rooms, reception area, studio, shop, members area and a vegan tea room.

The design reflects the eco and wellbeing ethos of the centre with a strong use of natural materials and textures in a contemporary surrounding. Cane hanging chairs mix with rattan flooring, exposed brick, natural lighting and lots of greenery for an interior that is kind on the senses.


TimelessPictures.co.uk-Bhuti-0381-edit.jpg
7955_18749.jpg
Client Quotes_Freight-03.jpg
Client Quotes_Freight-21.jpg
TimelessPictures.co.uk-Bhuti-9758.jpg
retail_hanger.jpg

 

 

You may also like: